Yrityksemme

Yrityksemme toteuttaa tuonnin:

 

Yhtiömme suorittaa kaikki tuonti-, hallinta- ja seurantatoimet ulkomaisesta valmistuksesta lopulliseen määräpaikkaan saakka. Tarjoamme hakupalveluja päteville ja luotettaville kansainvälisille toimittajille kohtuulliseen hintaan ja huolehdimme menettelyistä, logistiikasta, merenkulusta, tulliselvityksestä ja kaikesta muusta. tarvittavat asiakirjat tuontiprosessin suorittamiseksi mahdollisimman nopeasti ilman rikkomuksia.

 

Yrityksemme toteuttaa viennin:

 

Pyrimme hankkimaan yksinoikeutta monille suomalaisille tuotteille ja jakelusopimuksille Lähi-idän, arabien ja Euroopan markkinoilla, ja yritys vie nämä tuotteet halukkaille asiakkailleen pyrkien aina tarjoamaan parhaat kilpailukykyiset hinnat, korkealaatuiset tuotteet ja kaikki palvelut ja palvelut. pakkaus- ja lähetysmenettelyjen edellyttämä hallinta Kansainvälinen, vaaditut asiakirjat, logistiikka ja seuranta toimitukseen lopulliseen määränpäähän asti.

 

Hoidamme liikeneuvottelut puolestasi:

 

Vaadittujen tuotteiden intensiivinen etsiminen, parhaan hinnan ja laadun määrittäminen ja esittäminen ostajalle tai myyjälle, kattava tutkimus kaupallisesta prosessista, sen vaatimuksista ja kustannuksista, tarjoamalla käytettävissä olevia mahdollisuuksia ja sopivia tarjouksia sekä helpottamalla niiden välistä viestintää.

Tuotteiden tuoja- ostajalle tiedottaminen lähettämällä näytteitä ja varmistamalla, että hän vastaanottaa ne. Liiketoimintaprosessin koordinointi, seuranta ja täydellinen valvonta alusta loppuun sen onnistumisen ja toteuttamisen varmistamiseksi kaikkien osapuolten välisen sopimuksen mukaisesti. Esteiden poistaminen, liiketoimintaprosessien yksinkertaistaminen ja nopean ratkaisun löytäminen kaikkiin

ongelmiin. Avustaminen kaikille osapuolille, myyjälle ja ostajalle, jotta saavutettaisiin hedelmällisiä sopimuksia, kumppanuuksia ja menestyviä liiketoimintaliittoja.

Tarjoamme asianmukaiset markkinointipalvelut ja -ratkaisut ja työskentelemme kommunikoimaan suurimman osan asiakkaiden kanssa halutun tavoitteen saavuttamiseksi.